ASWO – Nordens største distributør av reservedeler

ASWO Danmark startet opp i 1988 som en liten reparasjons- og grossistvirksomhet i Fleggaard-konsernet. I 1996 inngikk bedriften et samarbeid med ASWO International i Tyskland om salg og markedsføring i Danmark.

I løpet av årene 2007 og 2008 ble datterselskapene ASWO Sverige AB og ASWO Norge AS etablert. Da ASWO Finland Oy åpnet i 2017, ble ASWO Nordens absolutt største innen sitt felt.

Vi er fremdeles en del av Fleggaard-konsernet, med samarbeidspartnere i samtlige europeiske land. Ved hovedlageret og innkjøpsavdelingen vår i Tyskland står 480 dyktige kolleger klare til å hjelpe våre nordiske kunder. 

1

Nordisk team

400

Merkevarer

17.000.000

Unikke varenummer

Har du noe som er defekt? Finn delen hos ASWO


ASWO er Nordens største distributør av reservedeler til alle typer elektronikk og husholdningsapparater i hjemmet. Vi leverer originaldeler til samtlige varemerker, både de mest kjente og de mindre kjente. Hvis du mangler noe, er det stor sannsynlighet for at vi har det på lager eller kan skaffe det innen kort tid. 

Vi henvender oss spesifikt til bedrifter: Som distributør av reservedeler selger vi derfor ikke til privatpersoner, men kun til forhandlere, teknikere og elektrikere. Som privatbruker kan du finne oss i ditt nær- og lokalområde via vårt store nettverk av forhandlere. Som vanlig forbruker har du dermed tilgang til mer enn 15 millioner ulike reservedeler og tilbehør hos din lokale forhandler. 

Vi setter vår ære i å være totalleverandør innen feltet vårt, så nesten uansett hva som skal skiftes ut, vil din tekniker, forhandler eller reparatør finne det hos ASWO.

Det er mest miljøvennlig å reparere


ASWO tenker grønt, og som distributør av reservedeler ønsker vi å fremme bærekraft i bransjen.

Teknologi blir mer og mer energieffektivt, men det krever ressurser å produsere og transportere nye apparater. Det kan derfor lønne seg å reparere elektriske produkter et par ganger, før de skiftes ut med nye apparater.

Ved å stå klar med nesten alle tenkelige reservedeler gjør ASWO det mulig for kundene våre å reparere effektivt. Dermed spares miljøet for mange millioner tonn med elektronikk-avfall. Hver lille reservedel som øker levetiden på et apparat er med på å gjøre apparatets totale regnskap litt mer bærekraftig. Dette gavner vårt felles miljø og klima.